Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım sahaına gereğince, rengine bakarak evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması süflidaki gibidir

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve özen kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir anlayışe ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan konstrüksiyonlar muhtevain yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni birey kaybının önlenmesi adına bayağı önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların esas duhullerinde yahut koridor bölümlerinde yangının keskin bir şekilde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı bünyelarda çıkma yahut pencerelerden doğurmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme mevla olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır binalarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kesif bir incelemeye yayımcı tutulur. Binaların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, yapıların dışında mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında sevimli zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özellikle rafine Yangın Çıkış Kapısı ve giranbaha materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İvarlık edildikleri malzemelerin tekmil diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Demetevler mahallesinde mevcut işletmeme İtfaaiye müfredatına makul şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Satış öncesi bile sizler kucakin en uygun sistemi sunabilmemiz için hane ve meslekyerlerinizde aptalif binalmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere muktezi bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham sorunaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik sektör şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı yürekin oldukça medarımaişetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page