Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet muhtevain tercih edilir.

Evlerde, işlemyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe biçimde yangın alanlarını bırakma etmesi karınin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de kötüı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin vasat oluşturur.

Yangın kapısı ivedi çıkış bağırsakin kullanılacaksa o hin lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göreceksiniz ki bu kadar mürtefi birinci sınıf yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar kârlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride çevrilmiş kalabilir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya esaslı ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın Yangın Çıkış Kapısı esnasında daire merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page